Trött

Igår blev jag lite trött på mig själv igen. Var hos min kompis och åt, drack vin och pratade. Meningen var att vi skulle gett oss iväg till en uteservering för att socialisera oss lite men det blev inget av det. Det var för kallt och vi var för mätta. Typ.
 
Mest var jag trött och det är det som gör mig trött på mig själv. Jag orkar inte vara uppe på kvällarna. Det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite eller hur lagom jag sover. Det spelar ingen roll om jag tar en powernap mitt på dagen eller om jag hoppar över den. Runt 22 är det som om luften går ur mig alldeles och jag skulle kunna stupa i säng på en gång om den bara var i närheten eller möjligtvis krypa ihop till en boll i ett hörn och bara sluta mina ögon. Jag var hemma vid 23.30 och det bara för att min skjuts tog lite tid på sig att anlända.
 
Okej att jag är rätt sliten efter det här jobbåret men någon gång borde det ju gå över? Har ändå varit ledig i 1,5 vecka och jag har inte gjort särskilt ansträngande saker. Jag har kommit ut på fler springrundor och promenader än tidigare det här året och det brukar ge energi. Nu räcker den energin kanske en timme och sedan blir jag trött igen.
 
Äh det går nog över men lite tråkigt är det. Något roligt är att jag anmält mig till en matlagningskurs i höst lite sådär spontant. Jag ska få lära mig att laga tapasrätter med inriktning mot Mellanöstern och Medelhavet. Ska bli kul faktiskt.
Publicerat i Allmänt