Slår mig snart själv i ansiktet för det jag gör när jag lever

Nu då? Jo det är såhär... Fuck.
 
Jag har hittat boende till britten om nu allt går som det ska. Från inte precis nu. Han behöver någonstans att sova till dess. Han är ensam här i ett land där han inte varit länge och hans familj är långt härifrån. Så vem erbjöd sin soffa till honom?
 
 
Ni kan sluta gissa nu.
 
Vad håller jag på med?

Kaffe

Idag har det varit en jobbig arbetsdag. Allvarliga samtal med elever, elever som inte passar in i det mönster vi försöker tvinga in dem i i skolvärlden (tyvärr, jag önskar att skolans fanns i flera former) och väldigt mycket strul med teknik. Men jag har åtminstone fått in en whiteboardtavla i klassrummet nu som alla elever kan se - det är ju alltid något!
 
Jag med mitt kaffeberoende har inte haft det lätt idag. Jag har visserligen dragit ner till enbart två koppar per dag (eller okej, fler på helgerna) men idag hann jag inte med den där andra koppen på eftermiddagen. Har inte haft rast på hela dagen. Så nu sitter jag mest och är så trött att jag inte vet om det faktiskt är så att allt är roligt eller om jag bara behöver sova.
 
Om någon vill skänka en pizza till mig som anländer lagom till att jag är klar med duschen (säg om en kvart) så vore jag evigt tacksam. Tack på förhand.
 
Hej.

Ensam

Det är tomt här hemma. Katterna sover borta på grund av fömsterbyte och hela lägenheten blev... Ja tom. På riktigt. Jag är ensam när jag är hemma. Jag känner mig ensam. Ibland är det på ett bra sätt för ibland vill jag bara inte träffa människor eller ha dem ens i samma byggnad som jag. Ikväll är det på ett sämre sätt. Ikväll längtar jag efter att dricka te tillsammaans med någon, att ha någon som håller om mig i soffan (innan jag går och lägger mig vid 22-hugget) och kanske smeker mig lite kärvänligt på benet. Jag längtar inte ens efter att ligga, jag vill bara ha närhet.
 
Kan inte någon fin människa bara knacka på opch rädda mig? För jag orkar fortfarande inte leta.
 
Mvh melankolisk ensam tjej som helst skulle vilja ha en flaska rödvin på bordet framför sig