Svammel

Det där med att intala sig själv att en ska hinna med så himla mycket grejer dagen efter att en bestämmer det är... något jag gör ofta men icke fullföljer.
Fast jag har:
  1.  Ridit en långtur i skogen okristligt tidigt på morgonen.
  2.  Rensat bland kläderna i byrån (dock ej i garderoberna).
  3.  Vikt tvätt.
  4.  Ringt banken och bokat möte där (redan på onsdag - nu händer det grejer!). (HAR ALDRIG VARIT PÅ ETT SÅ SERIÖST MÖTE FÖRUT HUR SKA JAG KLÄ MIG? ;) )
  5. Mockat ur boxen inför den årliga skurningen av stallet.
Jag har dock inte:
  1. Åkt till återvinningen med kläder som ska slängas (inte heller med resten av skiten jag måste dumpa där).
  2. Åkt med de utrensade kläderna som fortfarande är fina till lämpligt skänka-bort-ställe.
  3. Röjt förrådet.
  4. Sprungit en runda.
Nu sitter jag här och pendlar mellan lyckokänslor (obs ingen speciell anledning jag har bara druckit varm choklad med för mycket socker) och ångest över att en del vänner verkar försvinna ur ens liv. Jag har en vän som är helt fantastisk och som är typ den enda singelkompisen jag har kvar. Hon verkar dock tycka att det är viktigare att umngås med andra än mig och ja det kanske det kan vara men vi har inte träffats sen i april (och vi bor i samma stad). Det är absolut inte det att hon inte ska umgås med andra, det vore ju sjukt, men jag önskar att hon kunde ta sig tid för mig när hon uppenbarligen tar sig tid till andra. Jag har hört av mig flera gånger och föreslagit att vi ska hitta på något, både helt spontant och mer planerade grejer men hon har alltid något annat att göra.
 
Det är tråkigt och ledsamt faktiskt.
 
 
 
 
 
 

Praktiskt är en fördel

Har kommit på en anledning till varför det skulle vara skönt att vara tillsammans med någon (okej det finns fler men idag blev det här så väldigt påtagligt): man kan få hjälp med att bära saker utan att hjälpandet ska behöva organiseras! Jag är så trött på att släpa på allt själv hela tiden. Matkassar, tvätt, bord, stolar eller som nu, min kista som jag tidigare haft som soffbord men bytte ut eftersom mitt ex tyckte att en kista var "så väldigt opraktisk för man kan ju inte lägga saker under den". (Nej men man kan lägga saker i den och den är bra mycket finare än ditt fula björkfaner bord på tre meter i längd, hade jag lust att säga. Fast eftersom hans bord inte fick plats fixade vi ett annat - som nu har blivit för stort i och med min nya soffa.)
 
I alla fall... Kistan står ommålad i min bil just nu och där lär den ju få stå tills någon kan hjälpa mig (läs: jag ber om hjälp). Hade varit praktiskt med en karl just nu alltså.
 
Och ja.. för det här. Gärna Ryan Gosling men jag är inte så knusslig. Kan ta Channing Tatum eller Adam Lundgren också.

Trött

Igår blev jag lite trött på mig själv igen. Var hos min kompis och åt, drack vin och pratade. Meningen var att vi skulle gett oss iväg till en uteservering för att socialisera oss lite men det blev inget av det. Det var för kallt och vi var för mätta. Typ.
 
Mest var jag trött och det är det som gör mig trött på mig själv. Jag orkar inte vara uppe på kvällarna. Det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite eller hur lagom jag sover. Det spelar ingen roll om jag tar en powernap mitt på dagen eller om jag hoppar över den. Runt 22 är det som om luften går ur mig alldeles och jag skulle kunna stupa i säng på en gång om den bara var i närheten eller möjligtvis krypa ihop till en boll i ett hörn och bara sluta mina ögon. Jag var hemma vid 23.30 och det bara för att min skjuts tog lite tid på sig att anlända.
 
Okej att jag är rätt sliten efter det här jobbåret men någon gång borde det ju gå över? Har ändå varit ledig i 1,5 vecka och jag har inte gjort särskilt ansträngande saker. Jag har kommit ut på fler springrundor och promenader än tidigare det här året och det brukar ge energi. Nu räcker den energin kanske en timme och sedan blir jag trött igen.
 
Äh det går nog över men lite tråkigt är det. Något roligt är att jag anmält mig till en matlagningskurs i höst lite sådär spontant. Jag ska få lära mig att laga tapasrätter med inriktning mot Mellanöstern och Medelhavet. Ska bli kul faktiskt.