Sorterar tankar

En sak är säker och det är att jag mår bättre av träning. Problemet är att det inte varar så länge och det kickar igång något slags beroende. Jag vill springa en omgång till senare på dagen, jag vill köra slut på musklerna återigen och jag vill promenera i nästan springtakt ett par timmar extra. Jaja, det är ju ett sunt beroende (jag kommer inte direkt drabbas av träningsnarkomani). Nu ska jag iväg på kalas. Hej hopp.

Shake him of

Jag har en sån´ dära ångestdag som jag får titt som tätt, speciellt när jag varit ledig ett tag (med tanke på detta har jag valt fel yrke eftersom vi faktiskt är lediga ganska regelbundet och har ett långt sommarlov..). Det börjar liksom bra, morgonen är inte så farlig men efter ett par timmar vet jag inte vad jag ska göra och jag orkar inte ta tag i något heller. Hjärtat rusar (jo faktiskt) och jag blir gråtfärdig. Även om jag är ganska van vid det här numera så är det jobbigt.
 
Har trots orkeslöshet och den här dåliga känslan varit i stallet, varit på gymmet, promenerat, tvättat, diskat, dammsugit, bäddat rent och fått i mig mat. Vanliga saker helt enkelt men också sådana saker som blir jobbiga när det är såhär.
 
Har fått ett mail och raderat det. Såå... nä det går inte bra nu.

Igen då

And it´s on. Ja dejtandet alltså (eller jag har åtminstone kommit så långt att jag är medlem igen och har fixat en profiltext). Jag har redan ångest och lite panik.
 
Ska stävja denna känsla med städning och någon form av mat. Hej och hå. Lite hejarop och kloka ord är önskvärt (gärna lite dråpliga historier också som hjälper mig att inte ta detta på stort allvar, vill att det ska kännas kul och inte jobbigt).