Nåldyna

Så ingen blodpropp åtminstone. Troligtvis en inflammation pga muskekbristning efter träning. Hmm ja.. Så bra var det att träna crossfit. 
 
Så nu ska jag käka antiinflammatoriskt och inte lyfta tungt på ett tag. Plus dra bort tejpen efter blodproverna och det är nog mer smärtsamt än själva sticken. Så spännande blir det denna söndag.

Variation förnöjer?

Igår gick jag upp 04.00 och kom hem 03.00 i morse. Bussresa fram och tillbaka till Stockholm och hästnörderi hela dagen lång i Friends arena.Enda smolket i bägaren (förutom sömnbristen som gav sig till känna runt 12 snåret på natten) var att mina arm svullnade upp mer och mer. Fick betapred av några sjukvårdare som tyckte allt var väldigt konstigt och om svullnaden inte gick ner skulle jag kontakta dem igen.
 
Okej jag gjorde inte det. Ville liksom inte riskera att behöva stanna kvar i huvudstaden eftersom jag ville komma hem när showen var slut.
 
Så ja, idag har jag fått tid på jourcentralen om en dryg timme och svullnaden har inte lagt sig alls utan nu har armen även blivit varm. Känns som om det finns roligare saker att göra såhär en dag som denna. Har ju inte ens fått upp adventsljusstakarna än så det får väl bli ett kvällsgöra. Lite städning fram till avfärd. Hej hopp!

Sugarrush

Ikväll har vi haft kak- och tårtkalas med våra lågstadieelever och mina treor uppträdde med en musikal. Tänk er ca 200 sockerhöga kids i ålder 7-10. Mycket spännande. Mina treor var för övrigt så duktiga att jag nästan sprack av stolthet. 
 
Nu är jag jättetrött och frusen. Blir nog en tidig kväll. För övrigt en andra gång är att jag undrar hur saker ska stegas vidare,  om det nu fortsätter framåt.