Småsaker

Idag började jag jobba efter 7 veckors semester. Dödstrött nu och det trots att eleverna faktiskt inte börjat än - hur det kommer kännas nästa vecka vill jag inte tänka på just nu. Skönt att vara tillbaka ändå, jag trivs och jag har saknat mina kollegor. Typiskt bara att det fina vädret verkar ha hittat hit precis nu, kunde kommit lite tidigare.
 
Flyttade tillbaka hästen till skogen för några veckor, en månad eller så. Så ikväll har vi varit ute och galopperat på skogsvägar och upp och nedför backar. Hästapållen var piggare än vanligt och tyckte det var superkul att vara tillbaka igen. Fick han bestämma skulle han vandra runt i flera timmar, leta stigar och lukta på de djur som eventuellt kanske skulle vilja bli hans vän (grävlingar, rådjur och säkerligen älg också om han fick möjlighet). Han är så rolig att hänga med min häst. Världens bästa.
 
Jag har inte sovit ensam sedan en vecka eller så. Inatt ska jag nog göra det och det känns konstigt. Fast å andra sidan är jag så trött att jag lätt skulle kunna gå och lägga mig redan nu om jag inte vore så himla hungrig också.
Publicerat i Allmänt
#1 / / Louise:

Ah...vet du vad? Jag har skaffat mig en liten häst jag också nu! Han är faktiskt ganska liten, 153 cm bara, men jättesnäll! Dock inte i skogen, så jag kan inte galoppera på skogsstigar ännu tyvärr, men jag hoppas vi kommer dit under detta år som jag har lånat honom på foder.

Rätt lycklig är jag i alla fall - och ruinerad :)

Kram Louise

Svar: Åh vad roligt! 153 är lagom tycker jag (fast jag är ju inte så lång), Greger ligger omkring där. :) Skogsstigarna kommer, han behöver säkert bara vänja sig lite (och kanske skärpa till sig ;) )! Känslan av att vara ruinerad känner jag igen.. haha. fast det är det värt faktiskt. Lycka till med hästapållen! Håll mig gärna uppdaterad!
Kram Sarah
Sarah