Svammel

Det där med att intala sig själv att en ska hinna med så himla mycket grejer dagen efter att en bestämmer det är... något jag gör ofta men icke fullföljer.
Fast jag har:
  1.  Ridit en långtur i skogen okristligt tidigt på morgonen.
  2.  Rensat bland kläderna i byrån (dock ej i garderoberna).
  3.  Vikt tvätt.
  4.  Ringt banken och bokat möte där (redan på onsdag - nu händer det grejer!). (HAR ALDRIG VARIT PÅ ETT SÅ SERIÖST MÖTE FÖRUT HUR SKA JAG KLÄ MIG? ;) )
  5. Mockat ur boxen inför den årliga skurningen av stallet.
Jag har dock inte:
  1. Åkt till återvinningen med kläder som ska slängas (inte heller med resten av skiten jag måste dumpa där).
  2. Åkt med de utrensade kläderna som fortfarande är fina till lämpligt skänka-bort-ställe.
  3. Röjt förrådet.
  4. Sprungit en runda.
Nu sitter jag här och pendlar mellan lyckokänslor (obs ingen speciell anledning jag har bara druckit varm choklad med för mycket socker) och ångest över att en del vänner verkar försvinna ur ens liv. Jag har en vän som är helt fantastisk och som är typ den enda singelkompisen jag har kvar. Hon verkar dock tycka att det är viktigare att umngås med andra än mig och ja det kanske det kan vara men vi har inte träffats sen i april (och vi bor i samma stad). Det är absolut inte det att hon inte ska umgås med andra, det vore ju sjukt, men jag önskar att hon kunde ta sig tid för mig när hon uppenbarligen tar sig tid till andra. Jag har hört av mig flera gånger och föreslagit att vi ska hitta på något, både helt spontant och mer planerade grejer men hon har alltid något annat att göra.
 
Det är tråkigt och ledsamt faktiskt.