Små saker som jag älskar

1. Rent vatten. Det är gott och törstsläckande, du kan bada i det och du kan göra rent kläder med det. Här i Sverige är det bara att vrida på kranen, fylla upp ett glas med iskallt och uppfriskande vatten och sedan häva i sig det. Alltså - mums!
 
2. Böcker. Känslan av att hålla en bok i handen, känna papprets struktur och doften av det. Att se nya böcker som innehåller en historia du hittills inte hört eller se dina gamla läsupplevelser stå där i bokhyllan och vänta på att bli lästa igen. Jag älskar böcker och skulle aldrig i hela mitt liv låta dem ersättas av någon tråkig läsplatta. Det skulle måhända fungera med facklitteratur men inte med skönlitteratur. 
 
3. Citron. Smaken, färgen, doften. Ahh.
 
4. En nybäddad säng. Fluffiga kuddar, gosigt täcke och doften av nytvättat (som helst hängt ute på tork). Det känns som om hela sängen öser kärlek på dig och ger dig en stor kram.
 
5. Perfekta spellistor på Spotify. Speinglistor där varje låt taggar dig till att orka lite till fastän du vill ge upp. Myslistor där texterna betyder mest. Danslistor där det spritter i hela kroppen och du till och med står och dansar med när du har diskmedelskum upp till armbågarna. Förfestmusik tillsammans med dina vänner (som förslagsvis helst har samma musiksmak som du).